Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: DaChangFeng
Aantal werknemers: 150~180
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd is een professionele bedrijfnadruk op de zaken van Graafwerktuigspare parts. De de Zijdeweg van Peking zal ook verantwoordelijk met het uitvoeren en logistische zaken.

 

Wij geloven in de macht van samenwerking en groepswerk. Onze adviseurs werken nauw met cliënten samen om sterke, langdurige verhoudingen te bouwen, en wij zijn geëngageerd aan het leveren van uitzonderlijke waarde en steun in elk stadium van de overeenkomst.

 

Wij hebben vele goede samenwerkingszakelijke relatie in binnen- en buitenland, en een goed team samen, zullen wij grote inspanningen blijven leveren om een win-win toekomst voor onze globale klanten te bereiken!

Geschiedenis

Sinds onze het oprichten, zijn wij geëngageerd aan onze kernwaarden van integriteit, innovatie, en klantennadruk gebleven. Wij geloven dat door aan deze waarden waar te blijven, wij kunnen blijven uitzonderlijke waarde leveren aan onze klanten en langdurige die verhoudingen bouwen op vertrouwen en wederzijds respect worden gebaseerd.

 

In de loop van de jaren, hebben wij en gekweekt geëvolueerd om aan de veranderende behoeften van onze klanten en industrieën te voldoen die wij hebben gediend. Vandaag, bieden wij een uitvoerige waaier van producten en de diensten, met inbegrip van het ontwerp van het douaneproduct en ontwikkeling, precisie productie, en de gevorderde techniekdiensten aan.

Dienst
Onze Diensten
 

1. Specialiseert zich in Graafwerktuig Parts.

2. Hoog - kwaliteit, redelijke prijs

3. Het positief koppelt terug van in het buitenland en binnenlandse markt

4. Standaardverpakking of het overeenstemmen van uw gevraagde specificatie

5. 100%-de kwaliteitsborging, ontwikkelt zich en de vervaardiging volgt originele degenen

6. Afzonderlijke productenfabriek. Verzeker de beste kwaliteit

7. De uitstekende Naverkoopdienst. Spoorgebruik. Het positief koppelt reactie terug;

 

Globaal, worden onze diensten in het leven geroepen om onze cliënten te helpen succes in een hoogst concurrerend en constant evoluerend ondernemingsklimaat bereiken. Met onze diepe deskundigheid, flexibele benadering, en verplichting aan cliënttevredenheid, worden wij goed-geplaatst om ondernemingen en organisaties van elke mogelijke omvang te helpen hun doelstellingen bereiken en op lange termijn slagen.

 
Ons Team

Onze teamleden brengen een rijkdom aan ervaring en deskundigheid aan elk project dat wij hebben ondernomen. Zij hebben met de de belangrijke bedrijven en organisaties van enkele wereld gewerkt, en zij bezitten de vaardigheden en de kennis nodig om onze cliënten te helpen hun strategische doelen bereiken en de duurzame groei drijven.

 

Wij bevorderen een cultuur van samenwerking en groepswerk. Wij geloven dat de beste oplossingen door een vennootschap tussen ons team en onze cliënten worden ontwikkeld, en wij werken nauw met onze cliënten samen om hun unieke behoeften en doelstellingen te begrijpen.