Tel.:
DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd
DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd

De Delen van de Bouwmachines van Guangzhoudachangfeng

Thuis

DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
China DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4

DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd

Van de Bouwmachines van DA Chang feng de Delen vaste geest van " eerlijkheid en krediet, kwaliteit voor de beste " zaken principes, klanten overal de middelgrote steden van de wereld, voor de Chinese binnenlandse graafwerktuigmarkt met groot potentieel, doen wij ook overeenkomstige aanpassing aan de richting van de bedrijf toekomstige ontwikkeling.

Wij moeten zich in de richting van professioneler ontwikkelen, zijn de belangrijkste zaken meer merkconcurrentievermogen en duurzame merkproducten. Wij niet alleen voorzien gebruikers van hoogte - kwaliteitstoebehoren, en verlenen de professionele diensten, zijn geëngageerd aan het creëren van kwaliteit het grote changfengmerk, momenteel, het bedrijf zich op de voordelen van de schaal, de dienst, prijs baseert, heeft de naverkoopmarkt een brede klantenbasis. Cooperationis een uitbreiding van de ontwikkeling, zijn wij bereid om met alle vrienden samen te werken. Ik geloof de nieuwe vriend van vandaag een permanente partner, oprecht met binnenlandse en buitenlandse handelaars win-win samenwerking, een betere toekomst creëren zal worden.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : DaChangFeng

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 4500000-5500000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Van de Bouwmachines van Guangzhoudachangfeng de Delenco., Ltd, in 2004 wordt opgericht, wordt gevestigd in de zuidelijke gateway van China aan de commerciële stad van guangzhou, de grootste de delenbasis die van het land. Guangzhou chang feng is een inzameling van R&D, productie, de dienst als geheel, lever hoogte - de motoronderdelen van kwaliteitsbestuurders commerciële ondernemingen. Het bedrijf na fabrieksonderzoek en ontwikkeling bij binnenlands en in het buitenland lange tijd, heeft het zich tot de grootste de marktleveranciers van bouwmachines ontwikkeld. De hoofdproducten van het bedrijf: motortrapas en passende motoronderdelen.

bedrijfsdiensten

Ons hoofdzakelijk belast met de invoerbestuurders KOMATSU, KAT, Kato, Hitachi, Sumitomo, Kobelco, Yanmar, Volvo, Cummins, Deutz etc.crankshaft en vervangstukken. Onze productvoordelen zijn: De koppelstang van Taiwan, de hoogte - kwaliteit de nokkenas, Japan TAIHOL die enz. dragen.
 
Onze Diensten
 

1. Specialiseert zich in Graafwerktuigdelen.

2. Hoog - kwaliteit, redelijke prijs

3. Het positief koppelt terug van in het buitenland en binnenlandse markt

4. Standaardverpakking of het overeenstemmen van uw gevraagde specificatie

5. 100%-de kwaliteitsborging, ontwikkelt zich en de vervaardiging volgt originele degenen

6. Afzonderlijke productenfabriek. Verzeker de beste kwaliteit

7. De uitstekende Naverkoopdienst. Spoorgebruik. Het positief koppelt reactie terug;

 

Technisch proces

 

Het grootste deel van onze producten worden gemaakt van ingevoerde materialen en Japanse ambacht productie. en de producting machine is uitgerust allen met geavanceerd systeem, zijn al onze arbeiders ervaren en deskundig!

 

Na verkoop 

Ons werkend team en verkoopteam kunnen de dienst van de snelle en hoog rendementnaverkoop voor ons die product waarborgen aan overal van globaal wordt verkocht.

DaChangFeng heeft een volledig supplusysteem voor de delen, die de vraag van het bedrijf van productdelen kunnen waarborgen.
Wij hebben de gemeenschappelijke delen in de belangrijkste wereld van het samenwerkingspunt wijd opgeslagen, die de leveringstijd kan grotendeels verkorten. Als zo om het even welke vraag hebben, enkel conact ons op om het even welk ogenblik bij uw gemak!
China DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bedrijfteam

Onze term bedrijfsfilosofie:

< 1=""> specificiteit, zo professionele nadruk; Het bedrijf hoofdzakelijk voor het onderzoek en de ontwikkeling van motorcomponenten

< 2=""> besteed gelijke aandacht aan inleiding en de onafhankelijke ontwikkeling, wegens binnenlandse voorwaarden is beperkt, de productie van de trapas

het totale gekwalificeerde tarief is niet hoog. Wij gebruiken hun perfect het testen materiaal, hebben geïntroduceerd overzee zoals spatie, maken onze trapas Vorig een nieuwe rang;

< 3=""> de achtervolgings uiterst nauwgezette dienst, wij in achtervolging van nul ongeval, zijn eerder dan om verandering van punten of terugbetaling te waarborgen.

< 4=""> eerlijk en betrouwbaar, klant eerst; De klantenvraag is onze werk, en nooit nagemaakt.

China DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

DaChangFeng Construction Machinery Parts Co.,Ltd
De commerciële markt van D04-D05 yingfeng, medio zhongshan straat, Guangzhou
Tel.:86-020-32232900-13922410188
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit graafwerktuigmotoronderdelen Leverancier. © 2019 - 2022 excavator-engineparts.com. All Rights Reserved.